Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter

Vi frågar inredningsarkitekten

För att inreda sitt hem, oavsett om det är helt nytt eller varit ert sedan länge, krävs ibland lite inspiration, hjälp och guidning. Vi har frågat våra vänner på Refine Design Studio att dela med sig lite av deras professionella erfarenheter och tankar kring ett par frågor vi ofta får.

Det bästa hemmet är det som är ditt, men att göra det till sitt alldeles egna kräver ofta många val och beslut. För att inreda sitt hem, oavsett om det är helt nytt eller varit ert sedan länge, krävs ibland lite inspiration, hjälp och guidning.

Vi har därför bett den välrenommerade inredningsarkitektfirman Refine Design Studio att dela med sig lite av deras tankar kring ett par frågeställningar vi ofta får från er.

Vi kommer lägga upp dessa tankar och råd på våra instagramkonoton under våren och hoppas att ni tycker de är till hjälp.

Refine Design Studio skapar interiörer med en unik identitet. ”Vårt mål är att förverkliga och överträffa varje kunds vision genom att skapa ett personligt hem att trivas i” säger Natalie Strömberg på Refine Design Studio.

Vi på Tradition Mäkleri är så glada att kunna få dela med oss lite av Refines kunskap på det här sättet! Följ gärna oss och Refine Design Studio på Instagram för att ta del av Refines tankar.